Kruiden en voedingsupplementen zijn in sommige gevallen onmisbaar om het lichaam terug tot evenwicht te brengen. Veel van deze kruiden hebben al een vaste plaats veroverd. Kamille of munt bij spijsverteringsstoornissen, melisse bij zenuwachtigheid. Deze kruiden kent bijna iedereen. 

Naast deze populaire kruiden vinden wij in de natuur ook een hele resem andere planten die ons welbevinden kunnen verbeteren. Je kunt hierover natuurlijk informatie op het internet vinden maar alleen een persoon met kennis, kan de juiste kruiden voor u vinden. Veel van deze kruiden hebben wel mogelijke bijwerkingen en zijn niet voor iedereen bestemd. Een van deze kruiden is zoethout. Het helpt na een zware maaltijden en geeft energie, maar het verhoogt ook de  bloeddruk waardoor het absoluut niet geschikt is voor personen met een hoge bloeddruk!

 

Voedingsupplementen staan de laatste tijd onder hevig vuur. Hier en daar hoort u over hoe waardeloos of zelfs schadelijk bepaalde voedingsupplementen kunnen zijn.

Er bestaan natuurlijk heel veel slechte preparaten op de markt. Een ideaal voorbeeld hiervan zijn de ontelbare omega 3 preparaten. Goedkope preparaten zijn vaak slecht gezuiverd en in het productieproces worden veel schadelijke chemicaliën gebruikt. Deze kunnen onze gezondheid echt schaden. Moet je dan alle omega 3 supplementen vermijden? Nee, verre van. Zuivere omega 3 van goede kwaliteit is van onschatbare waarde voor onder andere een gezond hart en bloedvaten!

 

De gezondheidsbegeleider kan  je de goede preparaten aanraden. Deze zijn heel belangrijk in de natuurlijke aanpak van vele gezondheidproblemen.

 

Als klant ben je altijd vrij om te kiezen of je al dan niet gebruik maakt van de aangeraden kruiden en voedingssupplementen. 

Ik werk elke dag. 

Afspraken zijn overdag en ’s avonds mogelijk. Ze kunnen via e-mail of telefonisch gemaakt worden.
Individuele consultatie van 45 min kost 30 euro, een gesprek van 1uur 15min kost 40euro.
Een koppelgesprek van 45 min kost 40 euro, een koppelgesprek van 1uur 15min kost 50 euro.
Er wordt gevraagd om afwezigheid 2 dagen op voorhand door te geven.

BELANGRIJK

Volgens de wetgeving moet elke afwezigheid tenminste 24 uur op voorhand gemeld worden. Bij nalatigheid heeft de psycholoog recht op een volledige terugbetaling van de prijs van de consultatie.