Coaching is de begeleiding van iedereen die op zoek is naar “iets anders” in zijn leven.
Wekelijks komen er in mijn praktijk mensen die zeggen: “Ik heb alles om gelukkig te zijn maar ik voel mij niet goed. Als ik al de ellende rondom mij zie schaam ik mij ervoor. Ik kan het niet uitleggen.”
In mijn ogen is dit een spijtig teken van onze tijd. Van kinds af aan hebben we geleerd dat geluk in de buitenwereld te vinden is. Goede punten op school, een goede job, elk jaar een dure vakantie, een auto, een huis, geld op de rekening, een relatie, kinderen, nieuwe gadgets,…
Meer en meer mensen hebben het allemaal maar ze zijn niet gelukkig. Hoe is dat mogelijk?
Het antwoord is heel simpel: Mensen weten niet meer wat geluk is, wat hen echt gelukkig kan maken.
Ze hebben ergens op de weg zichzelf en hun geluk verloren.
Een kind vindt het geluk overal, de volwassene nergens. Daarom is onze wereld vol ongelukkige mensen die overal alleen slechte dingen zien.

Als je erover nadenkt kan het niet anders. De hele dag door worden we gebombardeerd met slecht nieuws, praten we met mensen die geen plezier in dagelijkse dingen vinden. Een gemiddeld gesprek draait rond allerlei negatieve dingen. Heel weinig mensen weten nog hoe je over positieve dingen moet praten. Praktisch niemand weet wat een “positief leven” inhoudt.
De laatste tijd wordt er veel gepraat over positief denken. Op de markt zijn er ontelbare boeken te verkrijgen die iedereen geluk en voorspoed beloven. Waarom dan zoveel mensen het zo moeilijk hebben dat ze antidepressiva moeten slikken om te kunnen functioneren?

Wat is er gebeurd met deze wereld? Wat is het leven nog waard?

Het zijn enkele vragen waarmee veel mensen worstelen en ze hebben antwoorden nodig. Hierbij kan coaching helpen.

Ondanks het feit dat deze vragen heel moeilijk lijken, zijn de antwoorden heel simpel. Je kunt jezelf gelukkig maken. Niet de omstandigheden maar JIJ bepaalt hoe je leven eruitziet.

In iedereen is een enorme kracht verborgen. Deze kracht geeft je de volledige macht over je leven. Onafhankelijk van de omstandigheden.

Ik besef dat het voor heel veel mensen ongeloofwaardig klinkt maar toch is het zo. Simpel en natuurlijk.

JIJ bent deze kracht. JIJ kan alles veranderen. Jouw zelfbeeld, manier van denken en hoe jij de gebeurtenissen beleeft.

Wil je er meer over weten, dan ben je welkom in mijn praktijk. Ik ben hier voor iedereen en ik zal jou met enorm veel plezier op deze wonderbaarlijke weg begeleiden.

EENMALIGE AFSPRAKEN  

Eenmalige afspraken dienen om mensen te helpen bij het begrijpen van bepaalde gebeurtenissen of bij het vinden van antwoorden op individuele vragen. Ben je onzeker over je werkkeuze of relatie? Vind je het moeilijk om bepaalde knopen door te hakken?

Wil je dat iemand objectief naar je verhaal luistert? Heb je hulp nodig om eenmalig je gedachten ordenen? Dan ben je aan het juiste adres. Iedereen is welkom in mijn praktijk!

Ik werk elke dag. 

Afspraken zijn overdag en ’s avonds mogelijk. Ze kunnen via e-mail of telefonisch gemaakt worden.
Individuele consultatie van 45 min kost 30 euro, een gesprek van 1uur 15min kost 40euro.
Een koppelgesprek van 45 min kost 40 euro, een koppelgesprek van 1uur 15min kost 50 euro.
Er wordt gevraagd om afwezigheid 2 dagen op voorhand door te geven.

BELANGRIJK

Volgens de wetgeving moet elke afwezigheid tenminste 24 uur op voorhand gemeld worden. Bij nalatigheid heeft de psycholoog recht op een volledige terugbetaling van de prijs van de consultatie.