Hallo,

Mijn naam is Aga Boes. Ik ben geboren in 1973 in Polen. Sinds 2002 woon ik in Wellen, in Belgisch Limburg, waar mijn praktijk zich bevindt.
Sinds 2003 ben ik getrouwd. We hebben geen kinderen.
In 1999 heb in mijn Pools diploma “Magister in de Psychologie” behaald. Sinds 2004 beschik ik ook over een Belgisch diploma “Licentiaat in de Psychologie”.
Ik ben ingeschreven door de Psychologencommissie op de lijst van erkende Belgische psychologen. Mijn erkenningnummer is 732110637. Ik mag officieel als psycholoog in België werken.
Naast mijn psychologische studie heb ik de vierjarige opleiding tot gezondheidsbegeleider gevolgd. Dankzij deze opleiding heb ik kennis van voeding, kruiden, voedingsupplementen, relaxatie en massages verworven. Ze vormen een belangrijk deel bij de begeleiding van allerlei klachten zoals bijvoorbeeld depressie of stress.
Ik geloof in holistische, dus totale, aanpak.
Om gezond en gelukkig te zijn moeten onze emoties en lichaam in evenwicht zijn. Heel veel lichamelijke klachten zijn onlosmakelijk verbonden met emotioneel onevenwicht.
Daarom is het in mijn ogen belangrijk om zowel emoties als lichaam goed te verzorgen.
Dat probeer ik in mijn praktijk aan de klanten te geven.
In de warme en gezellige ruimte van mijn praktijk is er plaats voor iedereen en elk probleem. Elke persoon wordt met open hart ontvangen. Elke probleem krijgt evenveel aandacht. Met open mind en zonder vooroordelen.

 Iedereen is hier van harte welkom.

Ik werk elke dag.

Afspraken zijn overdag en ’s avonds mogelijk. Ze kunnen via e-mail of telefonisch gemaakt worden.
Individuele consultatie van 45 min kost 30 euro, een gesprek van 1uur 15min kost 40euro
Een koppelgesprek van 45 min kost 40 euro, een koppelgesprek van 1uur 15min kost 50 euro.
Er wordt gevraagd om afwezigheid 2 dagen op voorhand door te geven.

 BELANGRIJK
Volgens de wetgeving moet elke afwezigheid tenminste 24 uur op voorhand gemeld worden. Bij nalatigheid heeft de psycholoog recht op een volledige terugbetaling van de prijs van de consultatie.